Geplaatst op Geef een reactie

Lekker luxe Aziatisch drankje bij je maaltijd

24.02.2024

Vanaf vandaag verkopen wij ook drankjes, namelikj 4 luxe Aziatische drankjes van het merk Liquid Gold Drinks in samenwerking met Konings Vogel. Met 4 heerlijk verschillende smaken. Klik op “dranken” in het menu of hier om ze te bestellen.

 

Liquid-Gold-Drinks-passion-fruit-juice-
Liquid-Gold-Drinks-passion-fruit-juice-
KONINGSVOGEL Liquid Gold Drinks Coconut water
KONINGSVOGEL Liquid Gold Drinks Coconut water
Liquid-Gold-Drinks-mango-juice
Liquid-Gold-Drinks-mango-juice

Geplaatst op Geef een reactie

Primeur: 2 nieuwe sauzen: Carolina Reaper Chili Saus en Jolokia Chili Saus

PRIMEUR: Afgelopen weekend presenteerde Koningsvogel een aantal nieuwe producten op het Dutch Chili Fest te Eindhoven en ze zijn nu al bij ons in webshop verkrijgbaar. Als eerste, want de saus is nog nergens anders verkrijgbaar.
Hou je van zeer pittig? Probeer dan onze nieuwe sauzen uit:
  • KONINGSVOGEL Carolina Reaper Chili Saus
  • KONINGSVOGEL Jolokia Chili Saus
Geplaatst op Geef een reactie

Sambal

Je hebt net een gerecht klaargemaakt, omdat je gasten verwacht, en je wilt natuurlijk een goede indruk maken, en je gasten het allerbeste voorschotelen. Het eten smaakt goed, maar je weet dat het nog beter kan smaken, als je er wat sambal bijdoet. Het klaarmaken van Sambal is echter tijdrovend, en wie heeft daar zin in?

Tegenwoordig hoef je die Sambal niet zelf klaar te maken, omdat er een keur aan verschillende Sambal soorten kant en klaar te krijgen zijn. Sambal is een pittige en smakelijke toevoeging aan iedere maaltijd. Er zijn verschillende soorten die elk een aparte smaak hebben. Origineel komt Sambal uit Indonesië, maar is nu niet meer weg te denken bij gerechten overal op de wereld.

Sambal wordt toegevoegd aan soepen, vlees en visgerechten, groenten, en natuurlijk rijstgerechten. Iedereen heeft zo zijn voorkeur als het gaat om welk soort sambal men bij welk gerecht wilt hebben. Indische schotels zijn niet compleet als er geen sambal bij is, Als je van plan bent een lekkere nasi te maken, zul je je misschien afvragen welke sambal erbij past.

De producten van Koningsvogel, geven je het antwoord. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen, en zijn dus gezond. Wij hebben de Surinaamse Sambal, Sambal Peteh, Sambal Badjak, Sambal Trassi, en Sambal Manis, en nog veel meer. Van het merk Oma Dee, hebben we o.a. Sambal Asem, Sambal Taotjo, Sambal Tempeh.

Het is haast ongelooflijk wat de smaak van Sambal kan toevoegen aan de door jouw reeds heerlijk bereide  gerechten. Het mooie van onze variëteit aan Sambal is dat ze allemaal een unieke smaak hebben. Je kunt dus ook experimenteren met de verschillende smaken van onze Sambal soorten.

Als je wilt dat je eten beter smaakt, zonder extra werk, dan is de toevoeging van onze Sambal die met veel zorg is bereid, een snelle en slimme oplossing.

Geplaatst op Geef een reactie

Snellere website

We hebben de website overgezet zodat deze sneller is. Hij begon namelijk irritant langzaam te worden. Door deze overzetting hebben we er helaas wel een dagje uit gelegen. We hebben vrij grond getest of alles nog werkt, mocht je toch ergens tegen aanlopen laat het ons gerust weten.

Geplaatst op Geef een reactie

Uitgelicht: Sambal brandal

Het is een pittige sambal die je gerecht niet alleen meer pit geeft maar ook een vollere smaak. Deze sambal is gebakken en heeft toevoegingen van knoflook, ui en specerijen.

Sambal Brandal is een kruidige sambal met gebakken uien, knoflook en specerijen die de chilipasta smaak verleent. Koningsvogel Sambal Brandal is niet alleen heerlijk als dipsaus voor gegrilde gerechten maar ook ideaal voor het verfijnen van soepen, smoor- en wok-gerechten. Voeg het toe aan elk gerecht voor een scherpe kruidige smaak met een fijn braadaroma.

KONINGSVOGEL Sambal Brandal (375 gr.)

Sambal is een scherpe kruidenpasta uit Indonesië gemaakt van rode chilipepers. Traditioneel worden hiervoor zongerijpte chilipepers fijngestampt in een vijzel.

Allergie informatie: sulfiet

Beschrijving: Gebakken sambal extra scherp, uien en specerijen. Geschikt voor de rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

 

Geplaatst op Geef een reactie

Uitgelicht: Sambal Badjak

Dit is de eerste keer dat we een product uitlichten. Er zullen er zeker meer volgen. Deze keer de Sambal Badjak van Koningsvogel:

De Sambal Badjak is naast de Sambal Oelek één van de meest geliefde en verkochte sambal soort. Het procedé heeft een tijdbeslag van 24 uur voordat het wordt afgevuld.  De Sambal Badjak is opgebouwd uit sjarlot uien, zonnebloem olie, sambal, suikers, aroma, knoflook en conserveringsmiddelen. de smaak van de Sambal Badjak is zoet en tegelijk heeft het een scherp hoogte puntje. Op de schaal van 10 een goede 6. niet te scherp of te zoet.  De Badjak is te gebruiken bij elk gerecht tevens kunt u het ook gebruiken om bijvoorbeeld de Sambal Badjak als kruiden te gebruiken voor een scherpe Nasi Goreng. U kunt het ook gebruiken bij makreel en tal van andere gerechten. het is ook smaakvol op brood met omelet.

KONINGSVOGEL Sambal Badjak (375 gr.)