Geplaatst op Geef een reactie

Sambal

Je hebt net een gerecht klaargemaakt, omdat je gasten verwacht, en je wilt natuurlijk een goede indruk maken, en je gasten het allerbeste voorschotelen. Het eten smaakt goed, maar je weet dat het nog beter kan smaken, als je er wat sambal bijdoet. Het klaarmaken van Sambal is echter tijdrovend, en wie heeft daar zin in?

Tegenwoordig hoef je die Sambal niet zelf klaar te maken, omdat er een keur aan verschillende Sambal soorten kant en klaar te krijgen zijn. Sambal is een pittige en smakelijke toevoeging aan iedere maaltijd. Er zijn verschillende soorten die elk een aparte smaak hebben. Origineel komt Sambal uit Indonesië, maar is nu niet meer weg te denken bij gerechten overal op de wereld.

Sambal wordt toegevoegd aan soepen, vlees en visgerechten, groenten, en natuurlijk rijstgerechten. Iedereen heeft zo zijn voorkeur als het gaat om welk soort sambal men bij welk gerecht wilt hebben. Indische schotels zijn niet compleet als er geen sambal bij is, Als je van plan bent een lekkere nasi te maken, zul je je misschien afvragen welke sambal erbij past.

De producten van Koningsvogel, geven je het antwoord. Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen, en zijn dus gezond. Wij hebben de Surinaamse Sambal, Sambal Peteh, Sambal Badjak, Sambal Trassi, en Sambal Manis, en nog veel meer. Van het merk Oma Dee, hebben we o.a. Sambal Asem, Sambal Taotjo, Sambal Tempeh.

Het is haast ongelooflijk wat de smaak van Sambal kan toevoegen aan de door jouw reeds heerlijk bereide  gerechten. Het mooie van onze variëteit aan Sambal is dat ze allemaal een unieke smaak hebben. Je kunt dus ook experimenteren met de verschillende smaken van onze Sambal soorten.

Als je wilt dat je eten beter smaakt, zonder extra werk, dan is de toevoeging van onze Sambal die met veel zorg is bereid, een snelle en slimme oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *